Сортове боб

ЕДЪР БЯЛ БОБ
Нетно тегло: 580g
СЪСТАВКИ:
Сварен едър бял боб, вода, сол. Без изкуствени консерванти. Готов за консумация и идеален за готварски цели. Нашият висококачествен едър боб е добре сварен и с богат вкус. Източник е на бавноусвоими въглехидрати, белтъчини и влакнини.


БЯЛ БОБ
Нетно тегло: 580g
СЪСТАВКИ: Бял боб, вода, сол. Без изкуствени консерванти. Готов за консумация и идеален за готварски цели. Нашият висококачествен боб е добре сварен и с богат вкус. Бобът е източник на белтъчини, влакнини и антиоксиданти.

БЯЛ БОБ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ
Нетно тегло: 580g
СЪСТАВКИ: Боб, вода, лук, червени чушки, зелени чушки, морков, сол. Без изкуствени консерванти. Готов за консумация и идеален за готварски цели. Нашият висококачествен бял боб е добре сварен и смесен със селекция от висококачествени зеленчуци.

ЧЕРВЕН БОБ
Нетно тегло: 580g
СЪСТАВКИ: Червен боб, вода, сол, консервант E-385, антиоксидант E-300. Готов за консумация и идеален за готварски цели. Нашият висококачествен червен боб е богат на влакнини и белтъчини. Често използван е в много традиционни рецепти от цял свят.


Сортове нахут

НАХУТ
Нетно тегло: 580g
СЪСТАВКИ: Нахут, вода, сол, консервант E-385, антиоксидант E-223. Готов за консумация и идеален за готварски цели. Нашият висококачествен нахут е богат на влакнини и белтъчини. Той е страхотно допълнение към салати, кремообразни предястия и много други кулинарни рецепти от цял свят.


ЛЕЩА
Нетно тегло: 580g
СЪСТАВКИ:
Леща, вода, сол, консервант E-385, антиоксидант E-300. Готова за консумация и идеална за готварски цели. Нашият висококачествена леща е питателна и нискокалорийна. Богата е на влакнини и сложни въглехидрати. 

ДОМАТЕН СОС

Нетно тегло: 560g
СЪСТАВКИ:
Домати (160 g на 100 г продукт ), слънчогледово олио, захар, модифицирано царевично нишесте, сол, естествени подправки. Без изкуствени консерванти. Смлени домати. Готови за консумация и идеални за приготвяне на сосове и за други готварски цели. Съхранявайте на хладно и сухо място. След отваряне, съхранявайте в хладилник и използвайте в срок от 3 дни.